Fina viltspårresultat

Idag tog SEU(u)CH Red Creeks Peter Pan ”Gibson” sitt andra förstapris i öppen klass på viltspår! ?? Även Gunhills Babsan på Röda Mattan ”Siri” startade på viltspår och blev godkänd i anlagsklass! ???

av charlottaw 22 juli, 2019 Av

Viltspårresultat

Fler fina viltspårresultat, idag har Red Creeks Ronja Rövardotter ”Ronja” blivit godkänd i anlagsklass och SE U(u)CH Red Creeks Peter Pan ”Gibson” tog ett förstapris i öppen klass! Bra jobbat! ???

av charlottaw 20 juli, 2019 Av

En stjärna har tänts på himlen

Idag tändes en stjärna på himlen! ?? Vi har fått säga farväl till vår fantastiska Ella som efter 14,5 år idag lämnat oss. Svensk utställningschampion, svensk viltspårchampion och pris på jaktprov har hon tagit men framförallt har hon varit en underbar familjemedlem. En stor saknad lämnar du, tack för allt! ❤️ Red Creeks Ella Fitzgerald

av charlottaw 3 juni, 2019 Av

Fina resultat på nationell utställning i Piteå

Nationell utställning i Piteå med SNKK. Red Creeks Quick Step ”Svante” tog som unghund sitt första CERT!! ?? Stort GRATTIS till Rebecca och Herman! Red Creeks Ronja Rövardotter ”Ronja” fick excellent och blev bästa juniortik. Gunhills Babsan på Röda Mattan ”Siri” debuterade på officiell utställning med excellent och en tredjeplats i juniorklass.

av charlottaw 26 maj, 2019 Av

Nytt utseende på hemsidan

Hemsidan har fått sig ett nytt utseende och en makeover. Är det uppgifter som inte stämmer, maila charlottawendel@hotmail.com. Äger du en Red Creeks-hund och har bilder på din hund? Jag lägger gärna upp dessa på din hunds egen sida.

av charlottaw 27 november, 2018 Av